Gi et offentlig toalett lengre levetid

Løpende vedlikehold forlenger levetiden på ditt offentlige toalett og dermed spares penger i lengden. Hos Danfo finnes flere service- og vedlikeholdstjenester å velge mellom.

Regelmessig vedlikehold av et offentlig toalett

På samme måte som din bil trenger vedlikehold, service og EU-Kontroll, er det også viktig at toalettanlegg vedlikeholdes regelmessig. Danfo tilbyr en rekke tjenester som mange kunder ser verdien av.

– Jeg tror at mange føler en stor trygghet når produsenten som er den som har full kontroll på produksjonen også tar hånd om den etter at den er solgt, sier Frank Fredriksen, ansvarlig for Service og Ettermarked i Norge.

Som kunde hos Danfo har du gratis support på produktet du kjøpt. Produsenten fører også reservedeler til anlegget og utfører reparasjoner ved behov. Mange kunder lar også Danfo utføre service og vedlikehold.

Forbedrer driftsøkonomien til offentlige toaletter

– For å holde driftsøkonomien på et bra nivå er det for eksempel nødvendig å bytte filter i tide. Overser man med dette er det risiko for at det blir kostbart på lang sikt, sier Frank Fredriksen.

Av samme grunn er det også mange som velger befaringstjenesten Statuskontroll. Tjenesten innebærer at Danfo regelmessig går igjennom og kontrollerer tilstanden og eventuelle behov av service og reparasjon. Befaringen resulterer i en vedlikeholdsplan som sikrer at komponenter erstattes og reparasjoner utføres før det blir for sent.

– Jo mer teknikk og elektronikk et anlegg inneholder, desto viktigere blir det å ha riktig kompetanse ved service og reparasjoner. Også her kan du sammenligne med dagens biler – det er ikke lenger nok å løfte på panseret for å se hva som trengs å repareres.

Drifts- og vedlikeholdstjenester for offentlige toaletter

Statuskontroll: Regelmessige befaringer av anleggets tilstand. Resulterer i en vedlikeholdsplan.

Serviceavtale: Regelmessig vedlikehold av anlegget i henhold til fastsatt serviceskjema.

Danfo360: Komplett helhetsengasjement der Danfo eier toalettbygget og tar seg av alt fra drift til vedlikehold. 

Drift og vedlikehold av offentlige toaletter

Kontakt oss dersom du ønsker å vite mer om Drift og vedlikehold av offentlige toaletter