Solcelledrevet offentlig toalett ved Pelvikodden badeplass

Fornebu, Norge

Danfo har levert en solcelledrevet offentlig toalett til Pelvikodden badeplass i Fornebu, Norge. Denne moderne toalettløsningen er miljøvennlig og kostnadseffektiv, og tilbyr en praktisk løsning for besøkende i sommerhalvåret.

Solcelledrevet offentlig toalett ved badeplassen

Det offentlige toalettet fra Danfo, med et HWC-rom, er installert ved Pelvikodden badeplass i Fornebu. Toalettet har stående trepanel og blåmalte dører, noe som gir et estetisk tiltalende utseende som passer inn i de naturskjønne omgivelsene.

Solcelledrevet offentlig toalett

Miljøvennlig og praktisk løsning

Dette toalettet er utstyrt med solceller som driver anlegget og har også innlagt vann. Den solcelledrevne toaletten er åpen i sommerhalvåret og tilbyr en miljøvennlig løsning for badegjester.

Offentlig toalett ved badeplass

SMS-basert døråpning

For å åpne toalettdøren må besøkende sende en SMS til et angitt nummer. Til tross for dette er toalettbesøket gratis for brukerne, noe som gjør det praktisk og tilgjengelig for alle besøkende ved badeplassen.

Offentlig toalett ved badeplass

Konklusjon

Med en solcelledrevet offentlig toalett ved Pelvikodden badeplass i Fornebu tilbyr Danfo en bærekraftig og brukervennlig løsning for besøkende. Denne miljøvennlige offentlige toalettløsningen, med et moderne design og gratis tilgang via SMS, bidrar til å forbedre badeplassens fasiliteter og besøkernes opplevelse.