Stilfulle offentlige toaletter forbedrer bymiljøet

Halden Kommune, Norge

I Halden kommune, Norge, har man valgt å investere i to offentlige toaletter fra Danfo for å forbedre bymiljøet og tilby besøkende bedre service. Disse toalettene er av modellen Tetragon 101 og er tilpasset for å smelte inn i omgivelsene.

Busterudparken - En Tetragon 101

Ved Busterudparken er en Tetragon 101 installert. Toalettet er diskret plassert og bidrar til et behagelig og trivelig parkmiljø for besøkende. Den stilfulle designen kompletterer parkens omgivelser og gir en følelse av modernitet.

Offentlige toaletter

Torget syd - En Tetragon 101 med pusset betongfasade

På Torget syd har man valgt en Tetragon 101 med fasade i pusset betong. Også dette toalettet smelter fint inn i bymiljøet og tilbyr besøkende en velkommen tjeneste. Den pussete betongfasaden gir en stilren og moderne følelse som passer godt inn i bymiljøet.

Offentlige toaletter

Konklusjon: Satsing på offentlige toaletter forbedrer bymiljøet

Ved å investere i to offentlige toaletter av modellen Tetragon 101 har Halden kommune lykkes med å forbedre bymiljøet og tilby sine besøkende et høyt servicenivå. Disse toalettene er både funksjonelle og estetisk tiltalende, noe som bidrar til en mer trivelig opplevelse for besøkende i Halden.