Hvorfor Danfo? – Fordi verden trenger rene, trygge og bærekraftige offentlige toaletter.

At offentlige toaletter trengs, er ingen nyhet – derimot har flere begynt å innse verdien utover det grunnleggende. Et helt, rent og tilgjengelig offentlig toalett bidrar til et tryggere offentlig rom døgnet rundt. Besøksopplevelsen blir hyggeligere, og du forlenger kanskje oppholdet. Det er ikke bare et godt toalett – det er en Danfo.

Svensk teknologi i verdensklasse

Vi har utviklet offentlige toaletter siden 1969. Fra vår klassiske Pacto til dagens moderne løsninger. I dag kan vi tilby systemer for trygg inngang til toalettet og kontroll av bruken. Toalettene våre holder kvaliteten i flere tiår, og vi utvikler kontinuerlig materialene for å redusere miljøpåvirkningen både ved produksjon og vedlikehold.


Kvalitet til fingerspissene - fra design, installasjon til drift og vedlikehold

Vi er ikke de billigste, og det merkes på resultatet. For når du velger Danfo, velger du kvalitet. Kvalitet på produkter, drift & vedlikehold og relasjoner. Det finnes konkurrenter som kan bygge rimeligere toalettbygninger, og firmaer som tilbyr billigere drift og vedlikeholdstjenester. Men vi har jobbet hardt og lyktes med å utvikle et tilbud som holder i det lange løp, og våre kunnskaper og vårt engasjement følger med hele veien fra produksjon til vedlikehold.

DSC_5688.jpg
 

Truffet rett med det offentlige toalettet

Vi har vokst i over 50 år – og vi skal vokse i minst 50 år til. I dag finnes Danfo i De forente arabiske emirater, Storbritannia, Sverige og Norge. Hvor går vi så videre herfra? Vi har truffet rett med det offentlige toalettet, der vi utvikler trygge, rene og bærekraftige toaletter med både mennesker og miljø i fokus. Men det er alltid mer å gjøre. Vil du være med og utvikle fremtidens offentlige toaletter sammen med oss?

Let's talk business

Priveq.png