Bærekraftige toalettløsninger siden 1969

Tilgangen til et toalett kan være avgjørende i valg av besøksmål, og kan redde en lang biltur langs veiene våre. Derfor bygger vi toalettløsninger for bymiljøer, vernede områder og alt derimellom. I tillegg må toalettene tilpasses, utvikles og vedlikeholdes slik at de passer for alle og oppleves innbydende. Dag og natt, for deg og meg.

50 års erfaring for fremtidens toalettløsninger

Vi hjelper våre kunder med kunnskaper og råd allerede under planleggingen av et utemiljø. Opp gjennom årene har vi skaffet oss solide erfaringer om sikkerhet, miljø og trivsel i det offentlige rom. Danfo ble etablert i 1969 i svenske Nora, en vakker liten by ved Norasjøen.

I dag er vi en global aktør og har ved siden av Sverige også kontorer i Norge, Storbritannia og De forente arabiske emirater. Men det er bare begynnelsen. Vår fremtidsvisjon er at en Danfo skal bidra til et bedre offentlig miljø overalt i verden.


Et offentlig toalett med like mye design som drift og vedlikehold

Når du velger Danfo, velger du service. I våre offentlige toaletter kan du velge å installere for eksempel en sykkelpumpe eller drikkefontene – for tilgjengelige og gode besøksopplevelser.

Og vi ikke bare bygger toalettene, men vi drifter og vedlikeholder dem også. Det er dét som gjør en Danfo til en Danfo. Smarte, estetiske designløsninger kombinert med praktiske og effektive drifts- og vedlikeholdstjenester.

DSC_5838.jpg


Et helt konsern av toalettløsninger

Vi finnes ikke over hele verden – ennå. Men vi finnes i De forente arabiske emirater, Norge, Storbritannia og Sverige. I Danfo International-konsernet inngår også vårt datterselskap Hyrtoaletten og våre anerkjente produkter NARQ og Pacto.


Hyrtoaletten
Dette er akkurat det navnet tilsier – et leietoalett. Et mobilt leietoalett for midlertidig utplassering på anleggsplassen, ved stranden om sommeren, på private tilstelninger, på arrangementer eller ved bedriftens utendørsaktiviteter.
 

NaRQ
Et smart toalett som på en hygienisk måte skiller ut narkotika direkte i toalettet. Velegnet for blant annet fengsler og flyplasser.
 

Pacto
En enkel, men revolusjonerende teknologi. Et tørrtoalett som kan brukes på steder uten tilgang til strøm og vann.

VIL DU VITE MER OM DANFO? VÆRSÅSNILL KONTAKT OSS