Emaljerte offentlige toaletter - Stilig, trygt og slitesterkt

Eksteriøret på en bygning står for førsteinntrykket og bidrar til helhetsinntrykket av omgivelsene. Derfor ligger det alltid en tanke bak vårt valg av materialer når vi bygger offentlige toalettbygg. Og det er ikke bare interiøret på et offentlig toalett som skal være enkelt å vedlikeholde – vi tar ansvar for at hele bygget er komplett, rent og trygt.

Vi har jobbet med offentlige toaletter i over 50 år. Det er gitt at vi hele tiden ønsker å finne nye smarte måter å skape bærekraftige og stilige toalettbygg på. Og det er flere måter å gjøre det på. Emaljen tok en opplagt plass hos oss allerede på 80-tallet og siden 2019 bruker vi moderne teknologi for å digitaltrykke emaljefasaden vår. 

Barn på offentlig toalett med Zebra-design

Produktutvikling med fokus på slitesterke offentlige toaletter

Offentlige toaletter kan leve et hardt liv i visse miljøer. Dette er en grunnleggende innsikt vi har med oss ​​i vår produktutvikling. Og det er derfor vi jobber med emaljert platemetall. Emaljen har en utrolig hard overflate. Derfor fungerer en høytrykksspyler med varmt vann utmerket når vi rengjør toalettbyggene våre. Fargen da? Den blir ikke skadet og falmer ikke på samme måte som en malt trefasade som må males hvert femte år. Den emaljerte platen trenger heller ikke graffitibeskyttelse.

Offentlig toalett lokalisert i Helsingborg Jordbodalen

Dersom det offentlige toalettet utsettes for skade

Emaljen er hard. Men ikke ugjennomtrengelig. Derfor monterer vi plateemaljerte kassetter på toalettbyggene våre. Så i stedet for at hele toalettbygningen må restaureres, tar vi den skadede kassetten og erstatter den med en hel. Med Danfos drifts- og vedlikeholdskonsept Danfo360 er det offentlige toalettbygget i trygge hender med daglige inspeksjoner og raske tiltak slik at vi kan garantere trygge, sikre og slitesterke offentlige toaletter.

Offentlige toaletter kan smelte inn i miljøet slik i Helsingborg Jordbodalen

Skal et offentlig toalett smelte inn eller skille seg ut?

Et offentlig toalett skal bidra til et tilgjengelig og inkluderende miljø. Noen ganger vil du at det skal gli inn i omgivelsene og noen ganger kan det være hensiktsmessig å lage noe som kan ta litt mer plass. I Helsingborg har vi for eksempel toaletter med historiske motiver, jungeltema, dinosaur-tema og skogmotiv. Hvis du er ansvarlig for ideene, vil vi gjøre dem til virkelighet sammen med våre samarbeidspartnere.

Offentlige toaletter med historiske motiver kan skille seg ut, dette ligger i SeaU Helsingborg

Vil du planlegge byens neste offentlige toalett?

Snakk med en toalettekspert

Fem fordeler med emaljert fasade for et offentlig toalett

Slitesterk og lett å rengjøre

Krever mindre vedlikehold = billigere vedlikeholdskostnader

Uendelige designmuligheter takket være moderne teknologi

Holdbarhet - Kan smeltes ned og brukes om og om igjen

Holder lengst av alle våre fasader

 

Nedenfor finner du et offentlig toalett med dinosaurdesign i produksjon i Danfos lokaler i Nora, Sverige.

Offentlig toalett i produksjon med dinosaur-tema

Offentlig toalett skal plasseres i Helsingborg med dinosaur-tema

Offentlig toalett i produksjon med dinosaur-tema

For mer informasjon om emaljerte offentlige toaletter, kontakt: