Det offentlige toalettet – en designet møteplass

Offentlige toaletter spiller en viktig rolle for menneskers mulighet til å oppholde seg og sosialisere seg på offentlige steder – uavhengig av kjønn, alder eller mobilitet. Det skal være lett og føles trygt, å besøke et offentlig toalett. Mange planlegger til og med sosiale sammenkomster etter hvor de er. Med tilrettelagt interiør og eksteriør kan offentlige toaletter bli både en trygg møteplass og en attraksjon.

Offentlig toalett Malmö Daniaparken vid Turning Torso

Offentlig toalett som attraksjon

Sammen med våre kunder, kommuner og andre aktører jobber vi hardt for å bedre sikkerhet og tilgjengelighet på offentlige steder – dette er viktig for et levende og likeverdig miljø. Men når du ansetter oss, betaler du ikke bare for et toalett. Det handler like mye om inkludering, hygiene og design. Og legger du til et virkelig fint eksteriør, kan et offentlig toalett til og med bli en attraksjon

Offentlig toalett i Helsingborg Fredriksdal

Tilpasset design og konstruksjon

Eksteriøret på et offentlig toalett kan tilpasses omgivelsene. For å blande seg inn, eller skille seg ut. Ved å ta hjelp av våre designere og designere tidlig i planarbeidet kan vi sammen lage en løsning som passer din målgruppes behov, uansett om det er snakk om iøynefallende «bymøbler» eller spesifikke krav til tilgjengelighet. Ingenting er umulig - målet vårt er at du skal oppfylle ditt.

Offentlig toalett Oslo Havn, Ormsund

Kontroll på miljømål, regler og lover for offentlige toaletter

Vi vet at det er mye å forholde seg til når du skal anskaffe eller bestille offentlig toalett. Derfor er vi rådgivende gjennom hele prosessen med full kontroll på miljømål, regler og lover. Våre toaletter er svenskproduserte, kostnadseffektive og pålitelige – komplette toalettløsninger som både skaper trygghet og et inkluderende bymiljø. Eller hvor som helst hvor behovet oppstår.

Danfo tillverkar offentliga toaletter med Sedumtak

Offentlig toalett Helsingborg med fasad i pixlar

Få hjelp av en ekspert på offentlige toaletter. Kontakt Roger: