Vi gir offentlige toaletter den kjærligheten de fortjener

Offentlige toaletters oppgave er at alle, uansett forhold, skal kunne bevege seg fritt i det offentlige rom. Vår oppgave er å hele tiden utvikle dem for å kunne garantere det.

Offentlige toaletter for et tryggere miljø

Offentlige toaletter skaper trygghet, spesielt hvis de blir tatt godt vare på, plassert på rett plass og møter de ulike behovene til mennesker. Men dette er ikke bare et toalett vi tilbyr – det er en Danfo.

Og det betyr at vi utvikler produkter som er vandalsikre, holdbare, enkle å vedlikeholde og utviklet for menneskelige behov og sikkerhet. Og med moderne teknologi kan vi skape enda tryggere offentlige miljøer og det ønsker vi å gjøre sammen med deg.

arrow.jpg Her finner du våre toalettløsninger for offentlige plasser

Offentlige toaletter Oslo Havn

Hensikten med offentlige toaletter og behovene til den besøkende

Hvilket miljø er vi i? På en lekeplass, midt i byen, midt i naturen eller langs en motorvei? Vi kjenner omgivelsene, vi kjenner de besøkende og vi kan tilpasse oss. Et samarbeid med oss ​​betyr mer enn bare en toalettløsning – det betyr tilgang til 50 års erfaring innen offentlige toaletter.

Fordi vi utvikler, bygger og selger våre egne produkter, er det få begrensninger på hva vi kan gjøre. Vi bygger toaletter, gjør dem tilgjengelige for barn, bruker naturens egne krefter gjennom solceller, og sparer miljø og omgivelser.

arrow.jpg Snakk med en ekspert på offentlige toaletter

Unik design offentlige toaletter.jpg

Offentlige toaletter med fokus på bærekraft

Vi pusser opp og vedlikeholder våre offentlige toaletter for en bedre opplevelse – men også for en bærekraftig fremtid. Vårt harde arbeid har gjort at produktene våre kan vare i over 40 år. Når et toalett har tjent sin hensikt, sørger vi for gjenbruk og resirkulering. Nesten ingenting blir kastet

Vi jobber aktivt med bærekraftsmålene fra Agenda 2030 for å skape en sirkulær forretningsmodell. For planeten, samfunnet og fremtiden.

arrow.jpg Her kan du lese mer om vårt bærekraftsarbeid

Offentlige toaletter Lillestrøm.jpg

Samarbeid for et bedre resultat

La oss skape noe fantastisk sammen. Når vi får være med helt fra starten kan vi bidra med innsikt, kunnskap og forslag til hvordan det offentlige toalettet best kan brukes. Og når du får være med fra starten, kan vi snakke om dine behov, ønsker og tanker om design, stil, begrensninger og muligheter.

Når trenger du oss? Vi er med deg hele veien fra idéarbeid, design og produksjon til det fortsatte vedlikeholdet – for en enda bedre besøksopplevelse.

arrow.jpg Danfo360 – vedlikehold tilrettelagt for offentlige toaletter

Drift og vedlikehold av offentlige toaletter

Vil du vite mer om Danfo? Værsåsnill kontakt oss