Moderne offentlig toalett i hjertet av Broparken

Ringsaker Kommune, Norge

Danfo har levert en Tetragon 110 med vakuumtoaletter til Broparken i Ringsaker kommune, Norge. Toaletthusets moderne design og materialvalg gjør at det passer perfekt inn i parkens miljø.

Estetisk og funksjonell offentlig toalett

Det offentlige toaletthuset i Broparken har en moderne fasade kledd med liggende sedertreplanker, det samme materialet som brukes for sittebenkene i parken. Gråmalte dører og et pulttak i samme farge gir en enhetlig og estetisk utseende.

Estetisk og funksjonell offentlig toalett

Populært utfluktsmål for familier og skoler

Broparken i Brumunddal, Ringsaker kommune, er et populært utfluktsmål for barnefamilier, barnehager og skoler. Den nylig etablerte parken tilbyr et hyggelig og imøtekommende miljø for besøkende å nyte, og det moderne offentlige toalettet bidrar til en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle som besøker parken.

Konklusjon

Ved å tilby velutformede og funksjonelle offentlige toaletter, som Tetragon 110 som er installert i Broparken, kan Danfo bidra til å gjøre offentlige steder mer attraktive og komfortable for besøkende. En moderne og estetisk offentlig toalett er en viktig del av en velplanlagt park, og Ringsaker kommune har lykkes i å skape et hyggelig miljø for alle som besøker Broparken i Brumunddal.