Tilgjengelige toaletter på offentlige steder utgjør en stor forskjell for besøkende

Nora Kommune, Sverige

Ved å plassere riktig offentlig toalett i våre offentlige miljøer kan du få et sted som er trygt og imøtekommende, som gjør at flere kommer ut og ønsker å bli lenger på reisemålet ditt.

På Glasstorget ved Nora Stadshotell og Noraglass står en Tetragon med fasade av stålkassetter og tre.

Offentlig toalett i Nora

Høye krav til offentlige toaletter

Nora er en av Sveriges best bevarte trebyer og mange turister besøker byen, som krever et offentlig toalett.

For det er noe sikkert med Nora, ikke bare fordi det er der Danfo kommer fra og har både hovedkontor og produksjon. Av mange kalles Nora Bergslagens lille eventyrby, kanskje er det på grunn av alle de trange smugene og fargerike trehusene, den glitrende innsjøen Nora som brer seg ut rett ved torget, alle opplevelsene du kan finne rundt hjørnet. Eller kanskje er det alle mennesker som bryr seg, som vi i Danfo bryr seg om kvaliteten vår og kundene våre.

Toalettbygget i Nora har handikapplass og urinal, og Danfo står for daglig drift og vedlikehold gjennom Danfos konsept Danfo360. Bygget har også sykkelpumpe.

Tilpasset offentlig toalett etter dine forhold

Med en Tetragon fra Danfo kan du tilpasse offentlige toaletter til dine spesifikke krav. Her får du fleksibilitet både når det gjelder størrelse og design – men alltid med samme høye kvalitet og vandalmotstand. Det er behov for gode offentlige toaletter mange steder – alt fra parker, bysentra, badeplasser, uteområder til idrettsområder. Danfos Tetragon kan designes for alle lokasjoner og øker tilgjengeligheten til lokasjonen.

VIL DU VITE MER OM DANFO OG OFFENTLIGE TOALETTER? KONTAKT ROGER