Offentlige toaletter på Seterlia Rasteplass

Seterlia Rasteplass, Norge

Danfo har levert en offentlig toalettbygning med vakuumtoaletter til Seterlia Rasteplass i Norge. Med en stilren design og energieffektive toaletter bidrar denne bygningen til en forbedret rasteplassopplevelse for reisende.

Vakuumtoalett på Seterlia Rasteplass

Danfo har levert en Tetragon 101 til Seterlia Rasteplass i Norge, som er utstyrt med vakuumtoaletter. Denne teknologien er både energieffektiv og miljøvennlig, noe som gjør den ideell for offentlige toalettanlegg.

Offentlig toalett

Elegant offentlig toalettdesign og funksjonell layout

Toalettbygningen har en fasade i lysgrå liggende panel, rødlakkerte dører og et svart blikktak, noe som skaper et moderne og attraktivt design. Bygningen inneholder et HC-rom og en urinal, som er designet for å maksimere plassen og tilby en behagelig opplevelse for besøkende.

Ekstra beskyttelse for elskap

I henhold til kundens ønske har bygningen et fremspringende tak på den ene gavlveggen som beskytter et elskap. Dette gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, noe som bidrar til et tryggere og mer bærekraftig anlegg.

Konklusjon

Danfos vakuumtoaletter på Seterlia Rasteplass i Norge tilbyr en effektiv og miljøvennlig løsning for offentlige toalettanlegg. Med et moderne design og praktiske funksjoner, som ekstra beskyttelse for elskap, bidrar denne bygningen til en forbedret rasteplassopplevelse for reisende.

Seterlia Tet101 SVV nære2_15.jpg