Tønsberg Kommune investerer i parkmiljø med moderne offentlige toaletter

Tønsberg Kommune, Norge

Tønsberg Kommune i Norge satser på å forbedre parkmiljøet ved å installere moderne offentlige toaletter. Danfo har levert et høykvalitets toalettsystem i form av en Tetragon med HC-rom, WC og urinal til Gunnarsbøparken, som ligger rundt fylkeshuset og det gamle rådhuset.

Moderne toalettsystem for en forbedret parkopplevelse

Gunnarsbøparken er et populært sted for både lokalbefolkning og turister og ligger i nærheten av en populær skaterampe. For å forbedre parkmiljøet har Tønsberg Kommune valgt å installere et offentlig toalett fra Danfo, som er utstyrt med HC-rom, WC, urinal og mulighet for tømming av latrine.

Stilrent design og smarte funksjoner

Toaletthusets fasade er kledd med grå lakkerte bølgeplater i rustfritt stål og dører i aluminium med eikelaminatplater. Dette gir et stilrent og moderne design som passer inn i parkens miljø. I tillegg har toalettet LED-lys i dørhåndtakene som indikerer om det er ledig eller opptatt, samt et ovalt tak og downlights i takfoten for en elegant og funksjonell belysning.

Huvudbild Tetragon Gunnarsbøparken_002.jpg

Konklusjon

Ved å investere i moderne og høykvalitets offentlige toaletter kan Tønsberg Kommune tilby en forbedret parkopplevelse for sine besøkende. Det stilrene designet og de smarte funksjonene i Tetragon-toalettet bidrar til et mer behagelig og innbydende miljø i Gunnarsbøparken.