Samarbeid for et inkluderende og imøtekommende miljø

Hos Danfo tror vi sterkt på at offentlige toaletter spiller en avgjørende rolle i å skape inkluderende, imøtekommende og trygge miljøer i både by- og naturområder. For å oppnå dette prioriterer vi samarbeid med kommuner, byggefirmaer og ulike interessenter for å sikre at offentlige toaletter integreres sømløst i samfunnet og fremmer en tilgjengelig og behagelig atmosfære for alle brukere.

I vår streben etter inkludering samarbeider vi med mange forskjellige organisasjoner og jobber sammen for å utvikle offentlige toalettløsninger som passer de unike behovene og utfordringene i forskjellige miljøer. Våre samarbeid viser våre felles anstrengelser og belyser innvirkningen av godt designet og godt vedlikeholdte offentlige toaletter på å skape en mer likeverdig og tilgjengelig by.

Ved å vise våre samarbeidsinnsatser og deres innvirkning på å skape inkluderende miljøer, håper vi å inspirere andre til å prioritere tilgjengeligheten av offentlige toaletter og bidra til utviklingen av imøtekommende, trygge og likeverdige samfunn.

DSC_6323.jpg