Smarte løsninger med annonsefinansierte offentlige toaletter

Om lag 50 steder i landet driver annonsøren Clear Channel offentlige toalettanlegg for kommuner. Alle er levert av Danfo, som også står for drift og vedlikehold av toalettene.

Offentlige bymøbler

Clear Channels nisje er å skape plass til utendørsreklame på attraktive steder i hele Skandinavia. En av forretningsideene deres er å finne nye og praktiske måter å nå ut på i bymiljøer.

– Vi tilbyr oss å være med og møblere kommuner i Sverige ved å tilby tjenester som ligger innenfor kommunenes oppdrag, sier bedriftens etableringssjef Claes Kugelberg.

En del av dette konseptet er å utplassere og drifte offentlige toaletter for kommuner. Reklamen som plasseres på bygningene, subsidierer kostnaden for kommunene, samtidig som tjenesten gjør at de slipper å etablere egne anlegg.

Offentlige toaletter fra Boden, Stockholm til Karlskrona

Clear Channel eier og driver et femtitalls offentlige toalettbygg fra Boden i nord til Karlskrona i sør. Alle er produsert og levert av Danfo – og vaskes, ryddes, betjenes og repareres i henhold til bedriftens komplette Danfo360-tjeneste.

– Denne totalløsningen er en svært viktig del av tilbudet til kundene våre. For at anleggene skal oppleves tiltalende, må de tas hånd om profesjonelt av en pålitelig leverandør, sier Claes Kugelberg og legger til:
– Danfo kan offentlige toaletter og kan derfor påta seg hele driftsansvaret. Det er svært sjelden det oppstår problemer med anleggene.

Offentlige toaletter

INTERESSERT I Å HØRE MER OM ANNONSEFINANSIERE OFFENTLIGE TOALETTER? TA KONTAKT MED: