Renovering og ombygging av offentlige toaletter

Må du alltid bygge nytt? Ikke i det hele tatt. Svært ofte er det mulig å renovere eller bygge om i stedet. Offentlige toaletter er utsatt for et tøft miljø og ytre påvirkninger som sliter ned bygget. Men et slitt offentlig toalett for deg er en spennende utfordring for oss.

Bærekraftige offentlige toaletter

Vi designer slitesterke toalettbygg, legger til rette for fremtidig drift og vedlikehold, og designer oppussings- og ombyggingsforslag som våre egne håndverkere realiserer. Bærekraftige toalettløsninger for en bærekraftig fremtid – det er sirkulær økonomi.

Danfo kan renovere offentlige toaletter

Renovere eller bygge om et offentlig toalett? Når skal man gjøre hva?

Vi jobber for å skape sirkularitet og bærekraftige produkter. Vi gjenoppretter og gjenbruker så mye vi kan. Å renovere et eksisterende toalett handler om å gjenskape det det en gang var, men kanskje med bedre og mer holdbare materialer og produkter som favoriserer lang levetid, holdbarhet og funksjon. Og det som ikke kan gjenbrukes gjenvinnes i størst mulig grad. Vi pusser opp offentlige toaletter for å forlenge levetiden og fordi nytt ikke alltid er riktig.

Offentlige toaletter og bærekraft
Teknologien går videre, materialer blir mer holdbare og tilpasset en verden der vi foretrekker å resirkulere fremfor å konsumere. Med en ombygging kan vi lage nye moderne offentlige toaletter i eldre bygg eller ombygge eksisterende rom og tilpasse behovet ut fra bruksområde. Det kan handle om å tilpasse tilgjengeligheten for å inkludere og sikre et miljø for alle innbyggere.

 

Eksisterende bygninger blir moderne offentlige toaletter

Vi har skapt Modulet, et installasjonssystem hvor vi kan tilby samme interiør og teknologi som i våre prefabrikkerte toalettbygg. Systemet er basert på en monteringsklar enhet med vask, toalettsete og teknologi i ett, som monteres i kombinasjon med våre slitesterke og vandalsikre overflater for vegger, tak og gulv. Systemet fungerer like godt i nybygg som i eksisterende bygg.

Offentlig toalett renovert

Hva vi kan gjøre for deg

Vi er partneren som er der fra start til slutt – der det ikke trenger å være slutt. Vi ønsker å være tilgjengelige og tilby kunnskap, erfaring og kompetanse like mye som vi ønsker å tilby service, drift og vedlikehold. Å starte et samarbeid med oss ​​betyr at vi hjelper deg med å vurdere fordeler, behov og miljø. Hvor befinner vi oss? Hvilke besøkende skal bruke toalettet? Hvilke besøkende ønsker vi å unngå? Vi gjennomfører risikovurderinger og finner løsninger for å redusere påvirkningen og skape et trygt, sikkert og innbydende miljø.

La oss snakke løsninger

Det finnes ingen ferdige løsninger. Nøkkelen til et vellykket resultat er samarbeid, så la oss snakke. Ta kontakt med oss ​​og fortell hvilke utfordringer du har så forteller vi deg hvordan vi ser på det. For uansett om du skal bygge om, bygge nytt eller bare planlegge for fremtiden, kjenner vi offentlige toaletter.

Ta kontakt med Frank for mer informasjon om oppussing og ombygging av offentlige toaletter.

Frank Fredriksen

Leder for service, ettermarked & drift