Modulet - Offentlige toalettmoduler

Modulet er et installasjonsferdig modulsystem med fullt utstyrte toalettvegger som form-tilpasses og som installeres i eksisterende rom. Det betyr at eldre og utdaterte toalettanlegg kan konverteres til hygieniske, tiltalende og bruksvennlige offentlige toaletter, uten større inngrep eller arbeider på plass. Modulet passer også godt å integrere i nybygg der en del av bygningen skal inneholde en offentlig toalettdel. Modulet er en ypperlig løsning der moderne stadsplaner integreres i historiske bymiljøer. Modulet gir de samme moderne funksjonene som Danfo’s andre toalettbygninger, men uten at man må installere et frittstående toalettanlegg. Ta kontakt med Vidar for mer informasjon.

Tilpass det offentlige toalettet til dine behov

  • HWC alarm
  • Brann- og innbruddsalarm
  • Besøksteller
  • Tidsstyring av åpningstider
  • Belyste håndtak
  • Kort/SMS automat
  • Datakommunikasjon og overvåking av bygningen

Innebygd system for offentlige toaletter

Modulsystemet brukes til installasjon og kan kombineres med valgfritt antall HWC / RWC, WC og Urin avhengig av plass og behov. Installasjonsveggene prefabrikkeres på fabrikk og monteres sammen med resten av interiøret i et eksisterende bygg. Interiøret på de offentlige toalettene er slitesterkt, vandalsikkert og enkelt å holde rent. Servicerommet inneholder alle installasjoner og påfyllingsenheter.

 

Tips og triks for å skaffe offentlig toalett? Vi har laget en anskaffelsesveiledning:

Offentlige toaletter - Anskaffelsesveileder

 

Moderne offentlig toalett i eksisterende bygg

Er du ute etter et moderne offentlig toalett uten store inngrep eller omfattende arbeid på stedet, er Modulet riktig for deg. Noen av alle våre prosjekter finner du nedenfor. Ønsker du å se andre offentlige toalettløsninger finner du inspirasjon her: Tidligere oppdrag offentlige toaletter

 

Offentlig toalett tilpasset

Det offentlige toalettet Modulet er skreddersydd og utformet ut fra forholdene gitt på hvert enkelt sted. Danfo designer og leverer tegninger, teknisk dokumentasjon og drifts- og vedlikeholdsanvisninger for hele toalettsystemet.

Slitt offentlig toalett er en spennende utfordring for oss

Vi har ekspertisen til å hjelpe deg med å renovere eller bygge om ditt offentlige toalett. Med over 50 års erfaring innen offentlige toaletter kan vi sammen skape bærekraftige toalettløsninger som passer inn i ditt miljø. Les mer om alle våre tjenester nedenfor.