Tetragon - Fleksibelt offentlig toalett

Danfo’s Tetragon er et offentlig toalett som tilpasses etter akkurat de forutsetninger som råder. Det er fleksibelt både når det gjelder størrelse og design – men den høye kvaliteten og graden av vandalsikkerhet er alltid den samme. Rasteplasser, badeplasser, rekreasjonsområder – det finnes behov for gode offentlig toaletter på mange steder, også utenfor bykjernen. På bobilplasser og campingplasser er det i tillegg ofte behov for dusj, vaskerom og latrinetømming. Her passer Tetragon ypperlig. Den fleksible løsningen gjør at bygget kan tilpasses etter behov og omgivelser. Tetragon kan også utstyres med latrinetank og derfor plasseres på steder der det ikke er tilgang til avløp. Ett bruksvennlig og vandal sikkert offentlig toalett gir ikke bare økt renslighet og bedre tilgjengelighet, men verner også om natur og miljø.

Eksempel på tilvalg for de offentlige toalettet Tetragon

  • Fasade og yttertak
  • Dørstyring og kledningspakke
  • Alarmpakke
  • Ekstra utebelysning
  • Sykkelpumpe
  • Vannutkast
  • Taktile skiltar
  • Betalingsløsningar
  • Energisparepakke
  • Danfo's drift- og vedlikehold

Vi er eksperter på offentlige toaletter

Derfor har vi utviklet utformingen av servicerommet som er tilgjengelig på de offentlige toalettene vi produserer. I det vandalsikre servicerommet foregår all påfylling av forbruksmateriell, tømming av søppeldunker og service. Servicerommene har gjennomtenkte løsninger for å optimalisere rengjøringen av et offentlig toalett på beste måte. Godt komprimerte, funksjonelle og praktisk med utstyr som slanger og utslagsvask letter arbeidet til drifts- og vedlikeholdspersonell og sikrer trygge og tilgjengelige offentlige toaletter.

Hvis du vil vite mer tekniske detaljer om Tetragon, kan du lese vårt produktark:

Produktark Tetragon - Fleksibelt offentlige toalett

 

Vil du vite mer om hvordan du anskaffer ett eller flere offentlige toaletter? Vi har samlet det viktigste slik at du som kunde kan stille de riktige kravene og få de funksjonene og utseendet på toalettbygget du ønsker.

Guide for veiledning av offentlig toalett

 

Her kan du bli inspirert om du er ute etter et offentlig toalett

Nedenfor finner du et utvalg av alle Tetragoner som er utplassert i offentlige miljøer. Ønsker du mer inspirasjon kan du se flere av våre offentlige toaletter i ulike miljøer her:

Tidligere oppdrag offentlige toaletter

Med emaljert platefasade kan vi lage unike designløsninger for offentlige toaletter – les mer her:

Offentlig toalett med emaljert platefasade

Fleksibel utforming av offentlig toalett

Tetragon er som nevnt et fleksibelt offentlig toalett – både når det gjelder størrelse og design. Dog alltid med samme høye ytelse når det gjelder funksjon og kvalitet. Nedenfor finner du Tetragonens ulike planløsninger i grunnutførelse. Alle planløsninger inneholder RWC (Rullestol-WC) / handikaptilpasset toalett.

Tetragon 100

Tet 100_NO - kopia.JPG

Tetragon 110/101/100L

Tet 110_NO - kopia.JPG

Tetragon 120 / 111 / 110L 

Tet 120_NO - kopia.JPG

Tetragon 130/121/120L/111L

Tet 130_NO - kopia.JPG

Tetragon 100 

Tet 100 RH_NO - kopia.JPG

 

Tetragon 110/101/100L

Tet 110 RH_NO - kopia.JPG

Tetragon 120/111/110L

Tet 120 RH_NO - kopia.JPG

Tetragon 130/121/120L /111L

Tet 130 RH_NO - kopia.JPG

 

Fra prosjektering og bygging til drift og vedlikehold av offentlige toaletter

Vi er Danfo og vi kjenner offentlige toaletter - med over 50 års erfaring med å designe, konstruere, bygge, drifte og vedlikeholde offentlige toaletter, har vi en unik kunnskapsbase som vi ønsker å dele med deg.