Danfo Greenline – Offentlig Miljøtoalett

Et toaletthus som er beregnet for bruk i friluftsområder og landskapsmiljøer uten tilgang på strøm, vann og avløp. Toalettet drives med vakuumteknologi og avfallstanken tømmes gjennom slamtømming. Toaletthuset er utstyrt med solcellepaneler på taket. Med et lukket avløpssystem og gjennom bruk av solenergi gjør dette toalettet ingen store inngrep på natur og landskap. Tiltalende, bruksvennlige og vandalsikre toaletter ger ikke bare økt renslighet og bedre tilgjengelighet, men bidrar også til å beskytte følsom natur. Toalettbygget er tilgjengelig med en eller to toalettrom, men andre varianter er også mulig. Begge toalettmodellene er tilpasset funksjonshemmede for bevegelseshemmede besøkende. Stilige, brukervennlige og vandalsikre offentlige toaletter gir ikke bare økt renslighet og bedre tilgjengelighet, men også beskyttelse for sensitiv natur. Dette offentlige toalettet er godt plassert for å plasseres nesten hvor som helst og er spesielt populært i badeplasser og i nasjonalparker, uteområder og andre følsomme steder med mange besøkende. Ta kontakt med Vidar for mer informasjon.

Offentlig toalett for bruk i friluftsområder og landskapsmiljøer

  • Vask
  • Tankmåler for svartvannstank
  • Isolering for helårsbruk 
  • Mulighet for tilkobling av el, vann og avløp
  • Stellebord
  • Utebelysning
  • Danfos drift- och vedlikehold

Offentlige toaletter for miljøer uten strøm, vann og avløp?

Da har du kommet til rett sted. Les mer om vårt populære toalettbygg her:

Produktblad Danfo Greenline - offentlige toaletter for alle miljøer

 

Trenger du innkjøpsstøtte for å skaffe ditt neste offentlige toalett? Ta kontakt med en av våre eksperter på offentlige toaletter her: Eksperter offentlige toaletter

Eller les i vår anskaffelsesguide for offentlige toaletter som vi har utviklet:

Offentlig toalett – En innkjøpsguide

Offentlig toalett med fantastisk utsikt

Siden toalettbygningen er så fleksibel og kan plasseres nesten hvor som helst, kan du finne vårt offentlige toalett med den mest fantastiske utsikten.

 

Bli inspirert her

Offentlig toalett for funksjonshemmede

Dette offentlige toalettet har en standarddesign med en eller to toalettplasser. Begge toalettmodellene er tilpasset funksjonshemmede besøkende. Men toalettbygget kan også komme i andre varianter og tilpasses miljøet det skal stå i – for eksempel Sjåførtoalett nederst.

GL100

Offentlige toalett standarddesign

GL110

Offentlige toalett standarddesign

Sjåførtoalett

Offentlige toalett standarddesign

Offentlig toalett - Fra A til Å.

Vi kan hjelpe deg med ditt offentlige toalett fra A til Å. Fra råd til oss sammen med å designe og bygge et toalett som passer for deg. Etter at vi har bygget ditt offentlige toalett, kan vi drifte og vedlikeholde det gjennom Danfo360 for å sikre at dine besøkende får den beste opplevelsen.