Familieromtoalettet

Hvordan vi opplever et offentlig toalett er veldig forskjellig fra hvordan et barn opplever det. I samarbeid med Helsingborg kommune utviklet vi Familieromtoalettet – et offentlig toalett tilpasset barn og deres behov. Toalettet er utstyrt med ekstra vask, toalett og håndtørker i barnestørrelse. Fliser, paneler og fasade dekket i behagelige motiver - tilpasses ut fra ønsket tema. Det er også plass til barnevogn inne på toalettet, og bygget er utstyrt med dørautomatikk og albuekontakt for å gjøre det enkelt å åpne og lukke døren.

Standard alternativ for Familierom Toalett - Danfos offentlige toalett tilpasset barn

  • Fasade og yttertak
  • Dørstyring og kledningspakke
  • Alarmpakke
  • Ekstra utebelysning
  • Sykkelpumpe
  • Vannutkast
  • Taktile skiltar
  • Betalingsløsningar
  • Energisparepakke
  • Danfo's drift- og vedlikehold

 

Vi er Norges ledende eksperter på offentlige toaletter

Er du også interessert i å kjøpe det barnevennlige offentlige toalettet som vi har utviklet i samarbeid med Helsingborg kommune? For å hjelpe deg har vi laget et dokument som du kan bruke i din anskaffelsesprosess av Familieromtoalettet – slik at du kan stille de riktige kravene og få utformingen av toalettbygget du etterspør. Ønsker du mer hjelp - ikke nøl med å kontakte våre eksperter på offentlige toaletter her: Eksperter offentlige toaletter
 

Anskaffelsesguide for Familierommet Toalett - Det barnevennlige offentlige toalettet

Her finner du mer inspirasjon og bakgrunnsmateriale til Familieromtoalettet

Vi er stolte av vårt nye offentlige toalett Familieromstoalettet. Nedenfor finner du noen grunner til at vi er det.

Historien bak familieromtoalettet
Lekent toalett får godkjent av førskoleklasse

Bli inspirert av våre andre toalettløsninger

Offentlig toalett som rommer så mye mer

Familieromstoalettet er designet og designet for barn og deres behov. Det merkes i planløsningen som rommer en ekstra vask, toalett og håndtørker i barnestørrelse. For at hele familien skal kunne gå på offentlig toalett er det også plass til barnevogn inne på toalettet – alt for å lette et besøk i det offentlige rom. I tillegg til familierom er det selvsagt plass tilrettelagt for RWC (Rullestol WC) / HWC / handikaptilpasset toalett.

Planløsning Familierommet toalett

Familjerumstoalett.JPG

Gi ditt offentlige toalett det beste - Ingeniørkunst i verdensklasse og unik "knowhow" angående drift og vedlikehold

Vi snakker ikke bare. 50 års erfaring med å designe og bygge offentlige toaletter betyr noe og med vårt drift- og vedlikeholdskonsept - Danfo360 - som er designet for offentlige toaletter, kan vi hjelpe deg fra A til Å. Velg kvalitet til ditt offentlige toalett - det lønner seg.