Servicehus for Bobilparkering & Marina

Danfos servicehus for bobilparkeringer og marinaer er utviklet i Nora og sørger for at du gir dine besøkende den beste opplevelsen av plassen eller marinaen din. Med fleksibilitet med hensyn til layout og design kan du tilpasse servicehuset til dine behov. Har du behov for ekstra toalett, dusj, latrine, vaskemaskin/tørketrommel eller oppvaskmuligheter? Ønsker du en betalingsløsning? Sammen kan vi vurdere slik at du får riktig servicehus for din bobilparkering/marina og en førsteklasses besøksopplevelse. Du kan selvfølgelig også få tilpasset servicehuset til dine behov til tilgjengelighet. Vår fleksibilitet strekker seg ikke bare til servicehuset, vi kan også tilby deg å kjøpe servicehuset direkte eller leie det av oss. Med vårt Danfo360-konsept kan du få servicehus, kontinuerlig vedlikehold og daglig drift for en månedlig leie. Vår drifts- og vedlikeholdsorganisasjon er aktiv over hele Norge og sørger for at dine besøkende blir møtt av et fungerende servicesenter. Servicehuset utvikles i Nora, hvor det også designes og produseres. Med solid kvalitet og riktig materialvalg kan vi sikre et slitesterkt servicehus for din bobilparkering eller marina som gagner livssykluskostnadene. Kontakt oss for mer informasjon.

Tilpass servicehuset til dine behov

Sørg for at servicehuset på din bobilparkering eller marina har de riktige funksjonene. Ta kontakt med oss ​​så kan vi sammen se over akkurat ditt behov for en skreddersydd løsning, som genererer fornøyde og tilbakevendende besøkende.

  • Latrine i servicehuset
  • HWC
  • Vask/tørk
  • Oppvaskbenk
  • Drikkevannsutkast
  • Luftpumpe
  • HWC alarm
  • Brann- og innbruddsalarm
  • Betalingsløsninger
  • Opplyste håndtak

Planløsning servicehuset bobilparkering og marina

Vi tilbyr tre standardløsninger for servicehus. Hvilke behov har din plass eller marina? Vi tilpasser da fasade, tak og alternativer etter dine spesifikke ønsker. Servicehuset kan utvidas med ytterligere WC eller dusjer.

Servicehus med dusj, to WC, HWC og servicerom

Servicehus bobilparkering med HWC.JPG

Servicehus med dusj, to toaletter, latrine, vaskemaskin, tørketrommel og servicerom

Servicehus bobilparkering latrine

Servicehus med dusj, to toaletter, oppvaskbenk, vaskemaskin, tørketrommel og servicerom

Servicehus bobilparkering

Drift og vedlikehold av servicehus, bobilparkering og småbåthavner

Som tidligere nevnt er vår drifts- og vedlikeholdsorganisasjon lokalisert over hele landet. Dette gjør at vi kan sørge for at din plass eller marina har et velfungerende servicehus som skaper fornøyde og tilbakevendende besøkende. Gjennom daglige drift- og vedlikeholdsbesøk sikres funksjonaliteten til servicesehuset og at dine besøkende blir møtt av et fungerende servicehus.